Üzleti szolgáltatásaink

swSzoftvertervezés


Fő profilunk komplett informatikai rendszerek (szoftver / hardver) tervezése, fejlesztése, valamint az ezzel kapcsolatos kiegészítő szolgáltatások, mint beágyazás, üzemeltetés, felügyelet. Megalakulásunk óta számos informatikai rendszert fejlesztettünk, melyeket szakszerűen üzemeltetünk probléma nélkül. Referenciáink között megtalálhatók ügyviteli rendszerek, hardver vezérlők, valamint web-alapú, zárt ill. nyitott szolgáltatási rendszerek is.

Szaktudásunk naprakész, törekszünk arra, hogy mindig a lehető legújabb technológiákkal dolgozzunk. Nálunk a fejlesztési folyamatok az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási elvek szerint működnek.


Telekommunikációs hálózatok tervezése
Legyen szó egy kisebb irodai hálózatról, vagy városi gerinchálózatról / hotspot rendszerről, a Bytestorm kft. professzionális hálózattervező csapata a követelményeknek leginkább megfelelő, optimális hálózatot tervez / épít Önnek.

Cégünk egyik mellékprofilja telekommunikációs hálózatok tervezése / kiépítése, üzemeltetése. A néhány számítógépből álló irodai hálózattól egészen az ipari, vállalati hálózatok, városi / országos szintű gerinchálózatok tervezéséig vállaljuk hálózatának megtervezését, kivitelezését. A tervezés során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk.

A Bytestorm kft. nagyteljesítményű hálózati eszközök forgalmazásával, valamint komplett Wireless rendszerek kiépítésével is foglalkozik. Mikrohullámú technológiával WiFi alapú hálózatokat tervezünk, valamint nagyteljesítményű (20-300MBps) és ipari rendelkezésreállású Pont-Pont illetve Pont-Multipont kapcsolatokat építünk, akár 150km -es távolságon belül is.

 

Kérdéseivel, megoldandó problémáival kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

dfrs
Lakossági szolgáltatásaink
dsfds

dsfd Internetszolgáltatás

Cégünk 2006. nyarán elindította internet szolgáltatását. Szolgáltatási területünk jelenleg a Nádorliget lakópark III. -és V. ütemei, melyet még idén tavasszal kibővítünk a teljes lakóparkra, egyben az eddigi vezetéknélküli technológiáról átállunk a következő generációs vezetékes szolgáltatásra.

( Jelenlegi, vezetéknélküli szolgáltatásunkról bővebb információt szórólapunkon talál, melyet ITT tekinthet meg. Szolgáltatásunkra természetesen a megújúlt szolgáltatásaink előtt is előfizethet, kötelezettség nélkül, melyről egyszerűsített eljárás keretében térhet át újgenerációs szolgáltatásunkra! )

Ezáltal cégünk az első igazi szélessávú internetszolgáltatóvá válik, hiszen a jelenlegi ADSL és kábeltelevíziós internet sebességekhez képest jelentősen nagyobb sávszélességgel, szimmetrikus (ugyanannyi le- és feltöltési sebesség) kapcsolattal, vállalati szintű rendelkezésreállással, és tucatnyi extra, következő generációs szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az új technológia fizikai Ethernet (100Mbps) előfizetői interfészt takar, mely közel 10x -es maximális sebességre képes a jelenlegi ADSL és kábeltévés sebességekhez képest. A technológia sajátosságai közé tartozik továbbá, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás szimmetrikus, azaz, a feltöltési- és letöltési sebesség azonos nagyságú, valamint, hogy a rendelkezésreállása közel ipari szintű 99,99% -os. A tervezett csomagok paraméterein még dolgozunk, de hamarosan felteszünk honlapunkra egy előzetes igényfelmérő kérdőívet, melyen keresztül szeretnénk felmérni, hogy mekkora érdeklődés várható egyedülálló szolgáltatásunk iránt. A kérdőíven a kialakítandó csomagokkal kapcsolatban is teszünk fel majd néhány kérdést, hogy Önöknek a leginkább megfelelő csomagokat hozzunk létre.

A szolgáltatás mellé extra szolgáltatásokat biztosítunk majd, mint pl. virtuális magánhálózat a hálószat többi résztvevőjével (pl. 1 emeleten, házban lakók között), melyen keresztül teljes sebességen (100Mbps) kommunikálhatnak egymással, valamint a későbbiekben tervezzük IP-telefon és IP-TV szolgáltatás bezetését is.

Kérjük, amennyiben tervezett szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, látogassa meg gyakran honlapunkat az elkövetkező 1-2 hónapban, segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével!

Internetszolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit kérjük, írja meg a net@bytestorm.hu e-mail címre.